Visual Design

We vertalen het interactieontwerp naar een professioneel en aansprekend visual design, op basis van de huisstijl of volgens een geheel nieuw concept.

Bruikbaarheid

Een goed Visual Design is bruikbaar, dat wil zeggen dat knoppen duidelijk klikbaar zijn, een menu herkenbaar is als een menu en dat de gebruiker feedback krijgt door rollovers. De belangrijkste onderdelen van een pagina krijgen de meeste aandacht.
Gebruikersvriendelijkheid weegt zwaar bij het uitwerken van een concept. Zo zijn onze ontwerpen niet alleen origineel en vernieuwend, maar houden ze ook rekening met de verwachtingen en behoeften van de eindgebruiker.

Esthetiek

Een goed design is visueel aantrekkelijk: "Het oog wil ook wat". In samenspraak met de opdrachtgever komen we tot een definitief visual design; een design dat de bezoeker verleidt en vertrouwen geeft in uw diensten of producten.

Werkwijze

Onder Visual Design verstaan wij het vertalen van een interactieontwerp met daarbij allerlei expliciete én impliciete eisen naar een visueel ontwerp.
Wij geloven daarbij in een iteratieve ontwerpaanpak: door ontwerpschetsen regelmatig te bespreken met opdrachtgevers en andere stakeholders worden de eisen voor ons, maar vooral ook voor de opdrachtgever en stakeholders zelf, steeds duidelijker.